Contact

Corona Virus

Update 28 juni 2021

Vanaf vandaag vervalt de mondkapjesplicht binnen PVP: we hanteren nog steeds de 1,5 meter afstand en de adviezen vanuit RIVM.

Update 21 januari 2021

Met de recente maatregelen kunt u nog steeds naar de praktijk komen, ook met meer dan 1 persoon tegelijk. 

Update 15 december 2020

Ook met de nieuwe maatregelen bent u nog steeds welkom in onze praktijk (zie ook update 1 oktober). Mondkapjes zijn inmiddels verplicht in de wachtruimte en op de gangen. Uiteraard volgen we de adviezen van het RIVM rondom hygiëne en houden we steeds 1,5 meter afstand. Als u klachten heeft vragen we u om niet te komen, wij doen dat ook.

Update 1 oktober 2020

Met de verscherpte maatregelen bent u nog steeds welkom in onze praktijk. Afspraken kunnen in de praktijk plaatsvinden. Op verzoek kan uw afspraak worden omgezet naar een beeldbelafspraak of telefonische afspraak. Mondkapjes zijn niet verplicht, maar worden geadviseerd in de wachtruimte en op de gangen. (zie ook update 3 april en 15 mei)

Update 15 mei 2020

Steeds meer afspraken kunnen in de praktijk plaatsvinden. Onze wachtruimte is momenteel niet in gebruik; wij vragen iedereen om pas op het afgesproken tijdstip binnen te komen, en direct door te lopen naar de kamer van de behandelaar. Behandelaar en bijbehorend kamernummer staan op een whiteboard bij binnenkomst, zodat u weet waar u naar toe kunt lopen. Daarnaast vragen we u om zo min mogelijk gebruik te maken van ons toilet.

Update 3 april 2020

Wij vinden het belangrijk om in deze onzekere periode onze zorg voor bestaande en nieuwe cliënten zoveel mogelijk door te laten gaan.

Dit zal vooral in de vorm van beeldbellen of een telefonische afspraak zijn, maar ook zijn er mogelijkheden om elkaar in overleg in de praktijk te zien. Uiteraard volgen we de adviezen van het RIVM rondom hygiëne en houden we steeds 1,5 meter afstand. Als u klachten heeft vragen we u om niet te komen, wij doen dat ook.

Een verwijzing van de huisarts is op dit moment niet nodig.

Praktijk voor Psychologie & Psychotherapie (PVP)

KVK nummer 66488419

Tramstraat 17  –  5751 JK  Deurne

T
F
E
0493 315 592   
0493 318 215
info@pvpdeurne.nl

Onze administratie is dagelijks voor u beschikbaar tijdens kantoortijden (08.00 – 17.00). Buiten deze tijden kunt u mailen of een boodschap achterlaten op de voicemail. (Momenteel helaas niet in gebruik vanwege een storing )

In geval van spoed- of crisissituaties kunt u contact opnemen met uw huisarts of huisartspost

Cliënten die op onderstaande locaties een afspraak hebben kunnen ons ook bereiken via bovenstaande gegevens.
De bezoekadressen zijn:

  • ‘Brandevoort’, De Plaetse 36, 5708 ZJ Helmond
  • Huisartsenpraktijk Van de Kerkhof & Lenaerts, Kerkstraat 8b, 5751 BH Deurne
  • Fysiotherapiecentrum Bakel, Sint Wilbertsplein 8a  –  5761 BK  Bakel