Kind & jeugd

U kunt uw kind aanmelden bij de praktijk door onderstaand aanmeldformulier online in te vullen en digitaal te verzenden.

Vul de gegevens in dit formulier zo compleet mogelijk in.

Met uw aanmelding ontvangen wij ook graag de verwijsbrief van uw huisarts, medisch specialist.

Indien een opvoedondersteuner /gezinswerker van de gemeente verwijst, noteer dan de naam van diegene op het aanmeldformulier.

Heeft u de verwijzing reeds in uw bezit dan kunt u deze uploaden via de knop direct onder het aanmeldformulier; de verwijzing wordt tegelijk met de aanmelding verzonden.  Per post of mail versturen of afgeven op de praktijk kan natuurlijk ook.

Wanneer u uw kind reeds heeft aangemeld kunt u de verwijzing alsnog apart uploaden. Dit kan via de knop “Bestand kiezen” helemaal onder aan deze pagina.

Verwijsbrief en/of het aanmeldformulier opsturen ? Stuur deze naar:
PVP Deurne (Praktijk voor Psychologie en Psychotherapie)
t.a.v. Administratie
Tramstraat 17
5751 JK Deurne

Nadat uw aanmelding bij ons binnen wordt er telefonisch contact met u opgenomen voor een ‘pre-intake’. Dit telefoongesprek is bedoeld om een zo compleet mogelijk beeld van uw hulpvraag te krijgen.

Later volgt een persoonlijk intakegesprek met beide ouders en kind. Zodra er plaats is wordt u hiervoor uitgenodigd. Ter voorbereiding van de intake ontvangt u vooraf per post of via Embloom een setje (digitale) vragenlijsten.

Legitimatie
U dient een geldig legitimatiebewijs te overleggen. Wij zijn wettelijk verplicht uw legitimatiegegevens te controleren en vast te leggen. Wilt u daarom een legitimatiebewijs meebrengen op uw eerste gesprek.
Bekijk hier de betalingsvoorwaarden 2024.

Sinds 25 mei 2018 is de wet AVG van kracht; u kunt hier onze privacy policy downloaden.

Na het versturen van onderstaand formulier ontvangt u een bevestigingsmail. Als u deze niet ontvangt, neemt u dan contact op met de praktijk.

U kunt het aanmeldformulier ook downloaden door hier te klikken. U kunt het formulier dan uitprinten en per post versturen of afgeven op de praktijk.

  Wanneer de ouders gescheiden zijn is er toestemming nodig van beide ouders voor onderzoek of behandeling. Vermeld de naam van de ouder indien er één ouder gezag heeft

  Wanneer de ouders gescheiden zijn geef dan het telefoonnummer en E-mail-adres van beide ouders op

  gegevens moeder:gegevens vader:

  Bij verwijzing door gezinscoach/opvoedondersteuner:

  ik geef aan akkoord te zijn met de voorwaarden.

  Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens conform de privacy policy.

  Wanneer U zich heeft aangemeld kunt U daarna de verwijzing via dit formulier uploaden.