Jongeren 16/17 jaar

Je kunt je aanmelden bij de praktijk door onderstaand aanmeldformulier online in te vullen en digitaal te verzenden.

Vul de gegevens in dit formulier zo compleet mogelijk in.

Met jouw aanmelding ontvangen wij ook graag de verwijsbrief van je huisarts of medisch specialist.

Indien een opvoedondersteuner /gezinswerker van de gemeente verwijst, noteer dan bij ‘verwijzer’ de naam van diegene op het aanmeldformulier.

Heb je de verwijzing reeds in je bezit dan kun je deze uploaden via de knop direct onder het aanmeldformulier; de verwijzing wordt dan tegelijk met de aanmelding verzonden. Per post of mail versturen of afgeven op de praktijk kan natuurlijk ook.

Wanneer je jezelf al eerder hebt aangemeld, kun je de verwijzing alsnog apart uploaden. Dit kan via de knop helemaal onder aan deze pagina.

Verwijsbrief en/of het aanmeldformulier opsturen ? Stuur deze naar:
PVP Deurne (Praktijk voor Psychologie en Psychotherapie)
t.a.v. Administratie
Tramstraat 17
5751 JK Deurne

Binnenkort kunnen je ouders ( als je hiervoor toestemming geeft ) of jij gebeld worden voor een telefonische ‘pre-intake’. Het kan ook zijn dat je wordt gevraagd zelf terug te bellen voor deze telefonische pre-intake. Na dit gesprek krijg je, ter voorbereiding van de intake, een (digitale) vragenlijst via Embloom of per post toegestuurd

Legitimatie
Je dient een geldig legitimatiebewijs te kunnen overleggen. Wij zijn wettelijk verplicht jouw legitimatiegegevens te controleren en vast te leggen. Wil je daarom een legitimatiebewijs meebrengen naar je eerste gesprek.
Bekijk hier de betalingsvoorwaarden 2024.

Sinds 25 mei 2018 is de wet AVG van kracht kunt hier onze privacy policy downloaden.

Na het versturen van onderstaand formulier ontvang je een bevestigingsmail. Het kan zijn dat deze binnenkomt in jouw spambox, dus goed om deze ook even te checken. Als je deze mail niet ontvangt, neem dan contact op met de praktijk.

Je kunt het aanmeldformulier ook downloaden door hier te klikken. Je kunt het formulier dan uitprinten en per post versturen of afgeven op de praktijk.

  Bij verwijzing door gezinscoach/opvoedondersteuner:

  Nadat je je hebt aangemeld volgt binnenkort een telefonische ‘pre-intake’. Wil je dat we jou bellen of kunnen we je ouders hiervoor benaderen. Zo ja, vul hieronder dan de gegevens van je ouders in. Als je ouders zijn gescheiden graag beide vakken invullen.

  gegevens moeder:gegevens vader:

  Wil je onderstaande vragen over je geboorteland en dat van je ouders beantwoorden.

  ik geef aan akkoord te zijn met de voorwaarden.

  Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens conform de privacy policy.

  Wanneer je je hebt aangemeld kun je daarna de verwijzing via dit formulier uploaden.